Πολιτική αλλαγών

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, θα πρέπει εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 26250 33050 είτε στέλνοντας e-mail.

Επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση δε θα γίνονται δεκτές.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική τος συσκευασία σε άριστη κατάσταση,χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και να φέρουν όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, ετικέτες προϊόντων (πάνω στα προϊόντα) κ.λ.π. διαφορετικά η αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή. Η εξωτερική σακούλα επιστροφής θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε σακούλα της courier που θα χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να προστατεύεται η εσωτερική συσκευασία.Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην αποθήκη του καταστήματός μας υπόκεινται από σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Σε καμία περίπτωση δε γίνονται αλλαγές (για λόγους υγιεινής) σε μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, καπέλα και αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Τα προϊόντα επιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) της επιλογής του.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή.

Επιστροφές που θα γίνουν με ΕΛΤΑ (απλό ταχυδρομείο) δε θα γίνονται δεκτές.

Για κανέναν λόγω δεν γίνεται ταυτόχρονα παραλαβή-παράδοση.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κaterinaskids
Πολυχρονοπούλου 3
Τ.Κ.27054
Ζαχάρω-Ηλείας
ΤΗΛ.26250 33050

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει εντός 14 ημερών  από την αγορά του προιόντος να μας ενημερώσεις γραπτώς για την πρόθεσή σου. Για να μας ενημερώστε συμπληρώστε και αποστείλετε το ακόλουθο έγγραφο [Έντυπο Υπαναχώρησης].

Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε το αίτημα σας.

Δεν μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση, καθότι δεν έχετε τέτοιο δικαίωμα, στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

Ενδεικτικά δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ Εσώρουχα, μαγιό, κάλτσες, καλσόν, καπέλα και αξεσουάρ για τα μαλλιά. για λόγους υγιεινής,  εφόσον μάλιστα η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα της υπαναχώρησης.

Προσοχή! Επιστροφή χρημάτων δεν επιτρέπεται σε εκπτωτικά προϊόντα δεδομένου του ότι το προϊόν έχει ήδη μειωμένη τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλον προϊόν και να μας επιστρέψετε αυτό που είχατε πρώτα αγοράσει, σε κάθε περίπτωση όμως  εντός της προβλεπόμενης ανωτέρω προθεσμίας , είτε νόμιμης είτε συμβατικής υπαναχώρησης.

Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί  από εμάς με έξοδα αποστολής  το ποσό δεν επιστρέφεται και ανέρχεται στα 9€ το οποίο αφαιρείται από την τιμή του προϊόντος.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα το Κaterinakids θα ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε ενέργεια που προβλέπεται με βάση την σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Το Κaterinaskids δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο και χρόνο εκτέλεσης του αντιλογισμού.

Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες. Τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο καταναλωτή το Κaterinakids διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (άρθρο 281ΑΚ)

Οι όροι της χρήσης όπως και η τιμολογιακή πολιτική μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς καμία ειδοποίηση.

Essential SSL